Inbyggnadsdetaljer


Skapa en vacker pool med Marine inbynaddsdetaljer. En exklusix serie bestående av inloppsmunstycke, bräddavlopp och belysning för den som kräver hög standard i design så väl som i kvalitet. Alla inbyggnadsdetaljer är tillverkade i polerat rostrfitt stål för att tåla vårt tuffa nordiska klimat.

Marine

Poolbelysning tillverkad av rostfritt syrafast stål SIS2348 med högblank front. Undervattensbelysning höjer kvalitetskänslan och ger dig en exklusiv atmosfär både inuti och omkring poolen.

Classic

Med jetströmmar på 50 m3 /h tränar du enkelt upp din simteknik och får samtidigt motion. Du startar din Jet Swim med en knapptryckning på fronten.

Inlopp

Poolbelysning tillverkad i rostfritt syrafast stål SIS2348 med högglanspolerad front. Levereras som komplett enhet med tillhörande nisch för enkel installation. Standardlampa PAR 56, 300W halogen.

Sugmunstycke

Sugmunstycke för swimmingpooler rekommenderas som extra utsug nära botten för att förhindra att vattnet blir stillastående.


Utlopp

Bottenutlopp tillverkade av rostfritt syrafast stål SIS2348. Vid större pooler är det bra att installera ett bottenutlopp för att förhindra stillastående vatten i botten på poolen.

Fällbar 

Avsedd för montering på bassängens sarg. Tillverkad av rostfritt polerat stål SIS2333. Lejdaren är försedd med gångjärn för uppfäl

Fast 

Avsedd för ingjutning. Tillverkad av rostfritt polerat stål SIS2333. Levereras inkl. rostfria steg, ingjutningsdetaljer och täckbrickor.

Inlopp

Botteninlopp är avsett för montage i änden av ett ingjutet PVC-rör av typ PN10/16 med ytterdiameter Ø50 eller Ø63.