ATT KÖPA POOL OCH VAD FÅR JAG?


Samtal
Kontakten brukar inledas med ett telefonsamtal eller ett besök i vår butik, där kunden får samtala med en av PoolHusets säljare. Är tomten speciell eller om poolen är svårplacerad kan det vara aktuellt med ett hembesök.


Offert
Vi går igenom kundens önskemål och tar hänsyn till läge, framkomlighet, tomtens utseende etc. Efter samtal och ev. hembesök lämnar PoolHuset en offert där ett fast pris är angivet och som PoolHuset alltid garanterar.


Poolbygget
Om kunden bestämmer sig för poolen skriver vi ett ordererkännande. Byggstart bestäms gemensamt tillsammans med kund, PoolHuset och ev. grävaren.Branschvana och kvalitet
PoolHuset har över 30 års erfarenhet i poolbranschen. Tillsammans med kvalitetsprodukter från bl.a. Pahlén borgar det för en slutprodukt med lång livslängd .

Garantier
PoolHuset har ett gott rykte i branschen. Vi står alltid för vad vi säger och levererar på utsatt tid. På vår stomme lämnar vi 15 års  garanti och på övrig utrustning lämnas 2 års garanti.Kvalitet
PoolHuset pooler har enbart detaljer som erfarenhets mässigt är väl beprövade och motsvarar kvaliteten som krävs av material och produkter som ingår i en tuff poolmiljö. Detta borgar för kvalitet och trygghet.


Poolekonomi
Den största skillnaden i kostnad beror på vilken temperatur man har i poolen. Vissa ha 28 -30 °C medan andra nöjer sig med 23-25°C. Ett enkelt sätt att påverka ekonomin är att alltid använda någon typ av överdrag.