NAPOLEONGRILLAR


LE-3

13.900 kr


LE-3 är en modell med många finesser. Grilla kvällstid? Inga problem med i-GLOW i bakgrundsbelysta vred och innerbelysning.

LE-3 har 3 bottenbrännare av rostfritt stål som skyddas av droppskydd. En SIZZLE ZONE keramisk sidobrännare och keramisk bakre brännare. Totalt 5 brännare! Den har en integrerad ishink med skärbräda. Grillgallret är i stabilt, porslinsbelagt gjutjärn. Modellen finns rostfritt eller i svart.

Finns även för naturgas.

LEX485

15.900 kr


LEX-serien består av tre stycken exklusiva grillar med många finesser och stor grillyta, varav LEX485 är den mindre modellen. 


Komplett med praktiskt underskåp. Utrustning: En SIZZLE ZONE kermisk infraröd bottenbrännare, en infraröd bakre keramisk rotisseriebrännare, tre bottenbrännare i rostfritt stål, en ishink med skärbräda i vänster sidohylla samt I-Glow bakgrundsbelysta reglage.

P500

20.900 kr


P500 är en exklusiv grill med många finesser och stor grillyta. 

Utrustning: En SIZZLE ZONE keramisk infraröd sidobrännare, en infraröd bakre keramisk rotisseriebrännare, fyra bottenbrännare i rostfritt stål. Sidohyllan till höger går att fälla för enklare förvaring. Komplett med praktiskt underskåp. Denna modell finns i rostfritt och i svart. 

Finns även för naturgas.