OM OSS

Vi startade vår verksamhet 1984 och har sedan dess byggt och servat många pooler och spabad. Vi har stort tekniskt kunnande och lång erfarenhet av entreprenader och service. Du kan vara säker på att resultatet blir det du förväntat dig. Med mer än 30 års erfarenhet i branschen har vi den kompetens och det kunnande som erfodras för anlägga pooler i nästan vilken miljö som helst.


Våra stommar

Vi har en trästomme och en betongstomme. Vilken du än väljer så är det alltid en gjuten bottenplatta. Stommarna är även byggda för att tåla ensidigt tryckvilket möjliggör byggnation på sluttningstomter och bergstomter.

Betongpooler är en av våra specialiteter. Vår poolkonstruktion är efterfrågad framförallt på bergs- och sluttningstomter. Vår idé är att bygga med svensk kvalitet.Givetvis jobbar vi med fasta priser utan tillkommande kostnader. I vårt kontrakt kan du enkelt se vad entreprenaden omfattar. Kontakta oss redan i dag för ett kostnadsfritt hembesök & kostnadsförslag.


Svetsad 1.5mm liner

En liner som är 1.5mm tjock, svetsas på plats i din pool.
Den platssvetsade 1.5mm linern tål upp till 34C vattentemperatur. Möjligör byggnation av invändiga trappor i din pool som bekläs med liner.Vi har över 15 års erfarenhet & licenserade montörer. Finns i många olika kulörer.

Michael Jacobsson

VD
Hantverkare/Butik.
070 - 555 84 93

Micke@poolhuset.se

Christoffer Karlsson

Anställd.
Hantverkare/Butik
076 - 045 13 48

Christoffer@poolhuset.se

Helen Gustavsson

Anställd.
Ekonomi/Butik.

011-10 45 58

Helen@poolhuset.se
.