Poolutrustning

För att du skall kunna njuta av din pool under lång tid framöver är det viktigt att all poolutrustning är av högsta kvalitet och anpassad till vårt nordiska klimat. Vi installerar Pahléns produkter, då får du ett system där samtliga produkter är kompatibla och fungerar perfekt tillsammans. Pahlén har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för pooler i produktsortimentet ingår all utrustning du behöver såsom pumpar, filter, värmeprodukter, inbyggnadsdetaljer, belysning, Jet Swim, kemikalier m.m. 


Poolprodukter av högsta kvalitet med lång livslängd

Produkterna tillverkas av brons, rostfritt syrafast stål, titan samt termoplast, material av högsta kvalitet, som garanterar lång livslängd och driftsäkerhet.

INFORMATION OM VÅRA POOLTILLBEHÖR


SANDFILTER OCH PUMPAR

Poolens mekaniska rening sker genom sandfiltret, som filtrerar partiklar ner till ca 25 µm (tusendels mm). Sandfiltret och pumpen är själva hjärtat i poolen. vI tillhandahåller exklusiva sandfilter för alla typer av swimmingpooler. Sandfiltren är tillverkade av glasfiberarmerad polyester eller polyeten, vilket gör dem  mycket driftsäkra. 

MED EN UPPVÄRMD POOL FÖRLÄNGER DU POOLSÄSONGEN

Pahlén Inverter och ON/OFF värmepumpar är avsedda för uppvärmning av pooler. Pumparna nyttjar den omgivande värmen i luften effektivt och överför den via en värmeväxlare till poolvattnet. En kombination av optimerade komponenter ger en mycket hög verkningsgrad, COP.

POOLBELYSNING GER EN BEHAGLIG STÄMNING

Den ökar möjligheten till bad dygnet runt samtidigt som den ger extra säkerhet vid kvällsdopp. Pahlén har i mer än 40 år tillverkat belysningar av högsta kvalitet i rostfritt syrafast stål SIS2348, för såväl stora badanläggningar som mindre simbassänger och bubbelbad.

FUNGERANDE VATTENCIRKULATION FÖR GOD VATTENKVALITET

Bräddavloppet ökar genomströmningshastigheten på poolvattnet samtidigt som ytligt skräp samlas i bräddavloppets silkorg. Med Pahléns bräddavlopp, inloppsmunstycken och bottenavlopp garanteras en problemfri vattencirkulation.