SPABAD


CASCADESERIENS SPABAD GER DIG ALLT DU KAN TÄNKA DIG OCH LITE TILL!

Cascade-seriens spabad är Coast Spas top of the line serie, de är högpresterande och flerfaldig testvinnare som innehåller flera olika världspatent.


SPABAD MED HELT UNIKA EGENSKAPER

Cascade seriens bubbelpooler är våra mest avancerade och bästa spabad, både i design och i prestanda. Coast spas spabad har en egen utvecklingsavdelning som tar fram patenterade och unika funktioer, Coast spas ser till att alltid vara i täten när det gäller utveckling. Allt från EcoClean vattenrengöringssystemet till det 61 cm breda vattenfallet ger dig en upplevelse du bara kan drömma om i andra spabad.


FRAMTAGNA FÖR VÅRT NORDISKA KLIMAT

Våra jacuzzi är gjorda för att klara av våra kalla vintrar vilket gör dem till ett perfekt utespa. Ett spabad i Cascade serien är utrustat med det allra bästa, bland annat med Owens cornings glasfiber som ger strukturen det extra i stabilitet, Owens corning fullskum som ger oss marknadens bästa isolering med minst R32-värde i alla bad!.

Cascade seriens spabad har även som namnet förteller ett unikt brett vattenfall efter hela ena sidan, vilket ger dig fantastiska funktioner, och ett riktigt snyggt spabad!

CURVESERIENS SPABAD GER DIG EN OTROLIG FINISH OCH EN UNIK LOOK!

Jacuzzi och bubbelpooler i Curve-serien är en av Coast spas många unika serier, de är högpresterande och flerfaldig testvinnare som innehåller flera olika världspatent, samt ger dig det lilla extra med sin förhöjda rygg.


SPABAD MED HELT UNIKA EGENSKAPER

Curveseriens seriens bubbelpooler är en uppgradering av vår elite serie, både i design och i prestanda. Coast spas spabad har en egen utvecklingsavdelning som tar fram patenterade och unika funktioer, Coast spas ser till att alltid vara i täten när det gäller utveckling. Allt från EcoClean vattenrengöringssystemet till det 61 cm breda vattenfallet ger dig en upplevelse du bara kan drömma om i andra spabad.


FRAMTAGNA FÖR VÅRT NORDISKA KLIMAT

Våra jacuzzi är gjorda för att klara av våra kalla vintrar vilket gör dem till ett perfekt utespa.
Ett spabad i Curve serien är utrustat med det allra bästa, bland annat med Owens cornings glasfiber som ger strukturen det extra i stabilitet, Owens corning fullskum som ger oss marknadens bästa isolering med minst R32-värde i alla bad! Curve seriens spabad har även som namnet förteller en kurvig och förhöjd rygg, vilket ger en riktg snygg och unik finish.

MED ELITESERIENS SPABAD FÅR DU SPABAD I VÄRLDSKLASS!

Jacuzzi och bubbelpooler i Eliteserien är spabad från Coast spas med otroligt hög prestanda och kvalitet! De är högpresterande och flerfaldig testvinnare som innehåller flera olika världspatent. Baden är byggda fär vårt klimat med utrustning som gör din badupplevelse till det lilla extra.


SPABAD MED HELT UNIKA EGENSKAPER

Elite seriens bubbelpooler är byggda för dig som vill ha mer än bara standard men vill ha det till ett riktigt bra pris! all utrustning i Elite serien är av högsta kvalitet och baden är uppdelade i 2 olika utföranden, en med vår specialtillverkade utrustning från Balboa med egen styrbox och unik utformning på den upplysta displayen, och sen den andra fullpackad med jets och massagefunktioner samt med vår helt unika touchscrene display, där du kan justera bubbelpoolens alla delar in i minsta detalj. Ett utförande för dig som gillar det bästa!


FRAMTAGNA FÖR VÅRT NORDISKA KLIMAT

Våra jacuzzi är gjorda för att klara av våra kalla vintrar vilket gör dem till ett perfekt utespa.
Ett spabad i Elite serien är utrustat med det allra bästa, bland annat med Owens cornings glasfiber som ger strukturen det extra i stabilitet, Owens corning fullskum som ger oss marknadens bästa isolering med minst R32-värde i alla bad!

SPABAD MED HÖG KVALITET TILL ETT RIKTIGT BRA PRIS!

Northwindseriens bubbelpooler är byggda för dig som vill ha ett riktigt bra spabad till ett riktigt bra pris! all utrustning i Northwindserien är av högsta kvalitet, och med vår specialtillverkade utrustning, så som EXA-jets, cyklonfiltrering, unika vattenfall samt fullskummat med owens corning.


SPABAD MED HELT UNIKA EGENSKAPER

Northwind seriens bubbelpooler är byggda för dig som vill ha ett riktigt bra spabad till ett riktigt bra pris! all utrustning i Northwind serien är av högsta kvalitet, och med vår specialtillverkade utrustning, så som EXA-jets, cyklonfiltrering, unika vattenfall samt fullskummat med owens corning.


FRAMTAGNA FÖR VÅRT NORDISKA KLIMAT

Våra jacuzzi är gjorda för att klara av våra kalla vintrar vilket gör dem till ett perfekt utespa.
Ett spabad i Northwind serien är byggda precis på samma sätt som våra dyraste spabad, bland annat med Owens cornings glasfiber som ger strukturen det extra i stabilitet, Owens corning fullskum som ger oss marknadens bästa isolering med minst R32-värde i alla bad!.

PRISVÄRDA SPABADSLÖSNINGAR AV HÖG KVALITET!

Coast Spas har spabad lösningar för all miljöer och i alla prisklasser. Patio serien erbjuder högkvalitativa spabad med bra utrustning till ett riktigt bra pris!


SPABAD MED HELT UNIKA EGENSKAPER

Patioseriens bubbelpooler är byggda för dig som vill ha ett riktigt bra spabad till ett otroligt bra pris! All utrustning i Patio serien är av högsta kvalitet, och med vår specialtillverkade utrustning, så som EXA-jets. Spabaden är fullskummade med owens corning för lägsta driftskostnad. Spabaden är klara att installeras mot 1-fas.


FRAMTAGNA FÖR VÅRT NORDISKA KLIMAT

Våra jacuzzi är gjorda för att klara av våra kalla vintrar vilket gör dem till ett perfekt utespa.
Ett spabad i Patioserien är byggt precis på samma sätt som våra dyraste spabad, bland annat med Owens cornings glasfiber som ger strukturen det extra i stabilitet, Owens corning fullskum som ger oss marknadens bästa isolering med minst R32-värde i alla bad!.

WELLNESSSERIENS SWIMSPA GER DIG ALLT DU KAN TÄNKA DIG OCH LITE TILL!

Coast Spas Swimspas är top of the line! Med flera unika funktioner och med 2015 års nyhet, cascade swimspa, så finns det inga andra swimspas som kan jämföra sig med dessa, kom gärna in och prova, så får du se!


SPABAD MED HELT UNIKA EGENSKAPER

Wellness seriens swimspas är högpresterande swimspas med den bästa tekniken du kan tänka dig. Allt från den lugna motionssimmaren till den kraftigaste elitsimmaren kan använda sig av våra swim spas, finns ingen annan tillverkare som kan utforma ett swimspa så unikt just efter dig som vi på coast spas kan. Coast spas har en egen utvecklingsavdelning som tar fram patenterade och unika funktioer, Coast spas ser till att alltid vara i täten när det gäller utveckling. Allt från EcoClean vattenrengöringssystemet till cascade swimspa ger dig en upplevelse du bara kan drömma om i andra swimspa.


FRAMTAGNA FÖR VÅRT NORDISKA KLIMAT

Våra swimspa är gjorda för att klara av våra kalla vintrar vilket gör dem till ett perfekt träningsredskap just för dig. Ett swimspa i wellness serien är utrustat med det allra bästa, bland annat med Owens cornings glasfiber, vilket är marknadens bästa glasfiber, extra ingjutna L-stål som ger strukturen det extra i stabilitet, Owens corning fullskum som ger oss marknadens bästa isolering!